<offtopic>
s-a intamplat la intrare si l-am recuperat la iesire... aveam in aparat un CF de 2G si un XD de 512M, am lasat CF-ul si
poze tot am facut.
organizatorii de spectacole in general interzic accesul cu aparate profesionale, dar de obicei se refera la SLR-uri (desi... cu SLR si obiectiv de pana in 200mm nu prea ai ce face daca nu ajungi chiar in fata), numai ca unii ajung la
chestii aberante: "arme" si "obiecte periculoase" sunt "interzise", "aparatura foto profesionala", si "orice fel de aparatura de inregistrare audio si video" (ceea ce include cam toate telefoanele mai rasarite) sunt "strict interzise".
poate discutia asta ar merita un topic separat, mi se pare ca marketoizii sunt total deconectati de realitate: lasi fanii sa faca poze formatiei preferate, beneficiezi de publicitate gratis, toata lumea castiga. end of story.
Cei de la Fundatia Aquarius se pare ca au inteles treaba asta, la un concert Lacrimosa au avut niste bilete speciale la pret dublu pt stat in fata, si in general n-am vazut sa faca figuri la aparate foto. Pacat ca nu prea le au cu organizarea si mai au si ghinion, (de 2 ori am fost la chestii organizate de ei la arenele romane, si de fiecare data a plouat, la therion/sala palatului s-a un gasit geniu de la tvr care sa bage camera in priza de la generatorul formatiei si cu 3 ore inainte de spectacol n-aveau curent

). oh, well...
</offtopic>