Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Intrebare
FOTOdigital.ro Forum > FOTO DIGITAL > Tehnica Fotografica
cipus
Am facut mai multe poze cu aparatul foto fixat spre o anumita portiune dintr-o camera. In fiecare poza fundalul ramanea acelasi iar personajul isi schimba pozitia. Cum fac sa suprapun toate pozele pentru a-mi iesi un singur fundl cu personajul in toate pozitiile fotografiate ?
sarpe_rom
PS, o poza background si celelalte layer-uri si dupa la fiecare layer te joci cu opacity (parca). De obiceci background se pune o poza care sa reprezinte "capatul" miscarii. Asta e tot.
Numai bine!
gabriell
Pui prima fotografie ca background apoi toate celelalte fotografii ca layere. Faci selectia in jurul personajului pe fiecare layer, dai CTRL Shift i ca sa inversezi selectia si dai delete.

PS. Selectia in jurul personajului nu trebuioe sa fie foarte precisa...
seby_mc
Salut,
Daca vrei ca persoana sa iasa clara 100% in toate pozitiile fotografiate, atunci trebuie sa o decupezi in fiecare pozitie.(selectezi persoana, dai select inverse, delete, deselect- asta pe fiecare layer)
Pentru fiecare pozitie faci un layer, primul layer fiind prima poza care nu trebuie decupata si care foloseste ca fundal.
Succes.

Daca mai exista si alte solutii, astept si eu cu interes sugestii.
andrei vulpe
in photoshop cs3 a aparut o chestie foarte interesanta.pune fiecare poza intru-un layer in acelasi document.mergi la select->all layers.dupa aceea mergi la edit->auto align layers.daca nu este multumitor rezultatu in continuare poti alege din acelasi meniu auto blend layer.dupa ce faci aceasta operatiune aplici cate un mask la layere si lasi sa se vada doar personaju.sper ca te ajuta si ca am fost destul de explicit
andreibobia
Greu, eu imi cam prind urechile in photoshop. laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.