Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Simona.B
FOTOdigital.ro Forum > FOTO DIGITAL > Galerii FOTO > Galerii FOTO personale
Simona.B
Ninge

Ninge II

dantela de iarna

negura

nevoia de aer

Simona.B
Tanjind dupa caldura

cald si rece

intre soare si zapada

relief

red dot

Simona.B
nemiscare

nadiamihu
vad ca e iarna grea la tine, Simona... ca ai zapada din belsug biggrin.gif
la mine nici vorba de asa ceva
cele mai reusite mi se par "intre soare si zapada" (as sugera sa mai accentuezi contrastul sa iasa si mai bine umbra in evidenta) si "relief" (foarte frumoasa... pare a fi o duna de nisip).
la ultima, "nemiscare", pacat de lumina prea puternica.
spor si inspiratie! te astept cu fotografii noi! wink.gif
Simona.B
Multumesc Nadia!!! Da, am avut zapada si inca prea multa si neasteptata in zona asta, a fost intrerupta orice activitate pentru vreo 2 zile din cauza vantului si troienelor, acum cateva zile am avut ceata de nu vedeai la 2 metri in fata si a tinut o jumatate de zi!!!!

Mersi de sfaturi, o sa incerc reprelucrari !!!
kristian
Buna Simona,
Imi palc marea parte. Felicitari si spor in continuare!
Simona.B
Multumesc kristian !

Nevoia de apa

gZa
zapada....eu n`am vazut anul asta
Simona.B
sa trecem si la vara smile.gif

Happy Water

Look there!!!!!

Splash Time
gaby_p
chiar foarte tari smile.gif
robog00
Prima dintre ultimele trei este foaarte frumoasa rolleyes.gif , cea din mijloc...mai putin, iar ultima e si ea de efect (nu ma incanta obiectul albastru pe care il are copilul).
Spor maxim!
Simona.B
Multumesc Gaby si Bogdan de trecere. Stiu , obiectul albastru e un flotor si e in jurul copilului, as fi putut sa-l scot usor dar ma ambitionez sa mai am si poze fara prelucrari, de exemplu la astea nu am decat un crop mic si o corectura mica de tot in coltul stanga jos unde imi intra in cadru o teava de la stropitorile de pe splash.
Simona.B
Pur si simplu am citit pe undeva pe aici ca s-a rezolvat situatia upload-ului , sa vedem biggrin.gif :

sa vedem cu un portret ce se intampla
robog00
Expresia si lumina imi plac mult. Putin mai sharp sa fi fost???...
Spor si sper sa iti vedem mai des pozele!
Simona.B
multumesc Bogdan smile.gif

Inca un portret:
dar vad ca inca nu merge upload-ul, asa ca mai asteptam smile.gif
umbro
Frumoase imagini.
Anca Robu
M-am uitat acum la fotografiie de pe site-ul tau. Sunt foarte frumoase, atat portretele copiilor, bucuria apei cat si peisajele. Cea mai ingenioasa mi se pare 'Black Lantern'.
Privitor la topicul asta, fotografiile care imi plac cel mai mult sunt: dantela de iarna (e interesanta structura copacului si impresioneaza contrastul care da senzatia de solitudine), relief (imi place ideea cu bulgarele tongue.gif, iar liniile formate de zapada sunt foarte interesante), nemiscare (imi aduce aminte de copilarie, forma copacului este foarte artistica si combinatiile elementelor sunt foarte sugestive).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.