Help - Search - Members - Calendar
Full Version: membru ?
FOTOdigital.ro Forum > FOTO DIGITAL > Bine ai venit! > Inceputuri
faust
Amsi eu o intrebare: pe ce criterii se stabileste statutul unui membru pe acest forum? ... Doar asa din curiozitate
T||und3r
Din cate cred eu in functie de activitate pe forum si de cunostintele in fotografie si nu numai!
Gabi Udrea
Titulatura de sub avatar/sau nick este data exclusiv de numarul de posturi, astfel incat:

- intre 0 si 49 posturi = Junior Member
- intre 50 si 99 posturi = Member
- intre 100 si 499 = Advanced Member
- intre 500 si 999 = Senior Member
- peste 1000 posturi = Golden Member

Nu este nici o legatura cu experienta & cunostintele userului, este doar o titulatura data de softul forumului in functie de activitate, nimic mai mult
T||und3r
Raspunsul meu era legat de diferenta dintre Menbru (de orice fel) si Moderator!
Gabi Udrea
Faust, daca nu te superi ca intreb, care anume este curiozitatea ?

Exista totusi o categorie restransa de useri numiti Special Members. Acestia fie sunt fie moderatori fie membrii care si-au adus o contributie importanta forumului de-a lungul existentei sale.
faust
Raspunsul tau m-a multumit pe deplin gaby. Stiam ca se face in functie de numarul de posturi, dar nu stiam care erau acestea, si daca se iau in considerare si alte criterii de genul celor enumerate de T||und3r. De Special Members stiam si mi se pare normal a se aduce un mic tribut "colaboratorilor"...

Multumesc pt raspunsuri.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.