Help - Search - Members - Calendar
Full Version: se vor ieftini aparatele in 2007?
FOTOdigital.ro Forum > FOTO DIGITAL > Tehnica Fotografica > Aparate foto digitale
actodea
am inteles ca se asteapta o ieftinire a electronicelor dupa intrarea in UE.
stie cineva mai clar despre ce e vorba?
se ieftinesc aparatele, blitz-urile etc? si daca da, de cand?
BlaK
este posibil sa mai stea pe stoc aparatele aduse acum ( inainte de integrare ) o luna sau doua si apara cele "ieftine". dar nu te astepta la o ieftinire extrem de mare. 50-100 de euro max la dslr (zic eu)
mju
si piata de obiective cum o sa mai arate? tot cu preturile exagerat de mari de la magazine din ro?
BlaK
Konika Minolta era ieftin smile.gif. de putut se poate...dar nu se vrea. si intr-un fel ii inteleg daca se cumpara, nu are rost sa ieftineasca.
actodea
eu ma refeream la LEGISLATIE, daca se va schimba in favoarea ieftinirii electronicelor.

cat despre KM, da era ieftin. cred insa ca motivul pentru care nu a avut prea mare succes este numele marcii. daca minolta pe vremuri a insemnat ceva (la noi insa nici nu prea existau oricum aparate) acum konica-minolta nu mai spunea nimic nimanui. eu am minolta a1 si cred ca antishake-ul e foarte reusit, obiectivul superb insa senzorul si procesorul nu se ridica la nivelul obiectivului. minolta ramane in istorie bagand in body si autofocusul si antishake-ul si moare odata cu ultimul.
nu cred ca sony va ajunge la aceste performante insa cu siguranta vor face alt profit!
BlaK
mie mi se pre ca sony au scos un aparat destul de reusit.

http://www.dpreview.com/reviews/canoneos40...400d/page28.asp
actodea
nu spuneam ca e prost aparatul. l-am tinut in mana 2' la sony, aparatul fiind inchis. ar fi culmea ca dupa un asemenea "studiu" sa am o parere! ma gandeam in general ca politica va fi de a scoate aparate ok si a face profit mare si nu de a inventa cine stie ce nebunii cu au fost autofocus-ul si antishake-ul.
dar este doar o parere...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.