actodea
23 Oct 2006, 15:51
am inteles ca se asteapta o ieftinire a electronicelor dupa intrarea in UE.
stie cineva mai clar despre ce e vorba?
se ieftinesc aparatele, blitz-urile etc? si daca da, de cand?
este posibil sa mai stea pe stoc aparatele aduse acum ( inainte de integrare ) o luna sau doua si apara cele "ieftine". dar nu te astepta la o ieftinire extrem de mare. 50-100 de euro max la dslr (zic eu)
si piata de obiective cum o sa mai arate? tot cu preturile exagerat de mari de la magazine din ro?
Konika Minolta era ieftin

. de putut se poate...dar nu se vrea. si intr-un fel ii inteleg daca se cumpara, nu are rost sa ieftineasca.
actodea
26 Oct 2006, 11:39
eu ma refeream la LEGISLATIE, daca se va schimba in favoarea ieftinirii electronicelor.
cat despre KM, da era ieftin. cred insa ca motivul pentru care nu a avut prea mare succes este numele marcii. daca minolta pe vremuri a insemnat ceva (la noi insa nici nu prea existau oricum aparate) acum konica-minolta nu mai spunea nimic nimanui. eu am minolta a1 si cred ca antishake-ul e foarte reusit, obiectivul superb insa senzorul si procesorul nu se ridica la nivelul obiectivului. minolta ramane in istorie bagand in body si autofocusul si antishake-ul si moare odata cu ultimul.
nu cred ca sony va ajunge la aceste performante insa cu siguranta vor face alt profit!
actodea
26 Oct 2006, 16:12
nu spuneam ca e prost aparatul. l-am tinut in mana 2' la sony, aparatul fiind inchis. ar fi culmea ca dupa un asemenea "studiu" sa am o parere! ma gandeam in general ca politica va fi de a scoate aparate ok si a face profit mare si nu de a inventa cine stie ce nebunii cu au fost autofocus-ul si antishake-ul.
dar este doar o parere...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.