Help - Search - Members - Calendar
Full Version: dragan effect
FOTOdigital.ro Forum > FOTO DIGITAL > Tehnica Fotografica
cipus
Majoritatea stiti probabil de acest efect. Au aparut foarte multe plug-inuri pe internet care simuleaza acest efect. Eu am downloadat 3 dintre ele si le-am transferat in PS dar nu merge nici unul , au extensie diferita. Stie cineva ce trebuie sa fac ?
poco_bw
trage o privire acii :-)
Lucian
http://www.retouchpro.com/forums/software/...em-actions.html
piticu
QUOTE(cipus @ 2 Oct 2006, 09:46)
Majoritatea stiti probabil de acest efect. Au aparut foarte multe plug-inuri pe internet care simuleaza acest efect. Eu am downloadat 3 dintre ele si le-am transferat in PS dar nu merge nici unul , au extensie diferita. Stie cineva ce trebuie sa fac ?

cauta in helpu de la ps cum se incarca actions. sau si mai bine roaga pe cineva care stie sa iti arate. nu e mare lucru odata ceai vazut odat. spor
cipus
Am gasit unde greseam. Multumesc baieti ! beer.gif
poco_bw
Vezi ca este si un video tutorial pe chestia asta dar e in portugheza braziliana,sunetul e de cacao vanil dar tipul explica pas cu pas cum se face fara pluginuri ,daca te uiti in acctions in pluginuri si pui back toate actiunile ai sa vezi ca la unul din layere ii lipseste multiply.
Am vazut citeva poze facute cu actions dar sunt departe de ce a facut dragan multi au incercat sa recreeze efectul dar lucrarile sunt mediocre.
Int-un interviu pe dppreview Dragan spuse ca ar trebui cineva sa ii dea foarte multi bani sa isi vinda secretul.
Ce secret habar nu am nu cred ca e chiar asa "secret" dar definitiv tipul are niste lucrari foarte frumoase si cred ca a experimentat a lot pina a creat tehnica.
Lucian
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.