Help - Search - Members - Calendar
Full Version: intrebare Canon A520
FOTOdigital.ro Forum > FOTO DIGITAL > Tehnica Fotografica > Aparate foto digitale
lucienescu
A pus cineva card de 1 GB pe Canon A520????? pentru ca vreau sa stiu daca il vede pe tot, si mai am o intrebare : stie cineva la ce viteza scrie aparatul foto??? asta ca sa stiu ce card se merita
BeNnY
Avand in vedere ca e facut in 2005, cel mai probabil merge si cu carduri de 1 GB, dar ca sa fii sigur du-te cu aparatul la magazin si incearca unul. Aparatele astea scriu la viteze mici, asa ca nu ar trebui sa-ti pui problema de viteza cardului.
Tiberius
QUOTE(BeNnY @ 17 Sep 2006, 14:00)
dar ca sa fii sigur du-te cu aparatul la magazin si incearca unul. Aparatele astea scriu la viteze mici, asa ca nu ar trebui sa-ti pui problema de viteza cardului.

Asa e. Ia aparatul cu tine. Eu am A70 si am pus un Kigston de 1G pe el. Merge f bine. 520 nu ar trebui sa aiba nici o problema.
Baby
Merge sigur si cu 2GB. Recomandare de card - Sandisk, dar merge si cu altele.
Viteza de scriere nu face absolut nici o diferenta la poze, doar la filme, oricum sigur nu scrie cu mai mult de 2-3 MB/sec, deci nu e cazul sa iti cumperi cine stie ce card cu viteze impresionante.
viteza de download 475KB/sec
danielcirstea
Merge card de 2G pe A70?
Lucian M
La Konica-Minolta Z3 care l-am avut i-am facut update de firmware- recunoaste carduri de 2 gb si mai imbunatateste- cica- poza pe timp de noapte- n-am remarcat nimic. Ai incercat un update de firmware?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.