Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Obiective pentru Canon EOS 20d
FOTOdigital.ro Forum > FOTO DIGITAL > Bine ai venit! > Inceputuri
Spin Artes
Tocmai am luat un 20d si am trecut cu cheltuielile la capitolul lentile. blink.gif De obicei ma axez pe fotografie tip "scenic" (peisaje, natura), dar si pentru nunti si poze de grup, portrete. Cum nu sunt expert in fotografie, va cer voua sfatul: ce lentile sa cumpar? unsure.gif Ca pret, as vrea sa ma incadrez in $2000 si pentru scenic si pentru weddings/portrait.

Thanks! beer.gif
tudor1986
http://f64studio.ro/det.php?id=161&pid=2819..aruncati aici o privire
intuxicated
Eu zic ca la genul de fotografii pe care vrei sa le faci, nu se potriveste un tele de 70-200mm... cu atat mai putin la natura/peisaje sau portrete. Mai degraba v'ati orienta urmatoarele sugestii spre un wide, fix de portrete sau ceva asemanator. Nu un tun, nu se potriveste in conditiile astea, la respectivele cerinte. As veni cu sugestii, insa chiar nu ma pricep la obiectivele de la canon biggrin.gif
umbro
Eu recomand: Canon EF 16-35mm f/2.8 L USM
http://www.f64studio.ro/det.php?id=161&pid=3134

Se poate folosi si la peisaje, si la nunta. Cele mai bune poze de nunta sunt cele wide.
E un obiectiv din gama profesionala de la Canon. Are o deschidere mare f:2.8 ceea ce e foarte bine pt. ca te ajuta sa fotografiezi in conditii de lumina slaba(ex: in biserica).

Succes.
ioannicolae
Eu cred ca cel mai bine este sa-ti cumperi 2 obiective ca sa acoperi o plaja focala mai larga. Ca sa ma incadrez in cei 2000$ eu (repet, eu) as alege varianta Tokina 12-24mm f/4 si un Canon 24-70 f/2.8L USM. Daca o sa cumperi de pe BH, cu tot cu transport te costa $1,741.15 la care o sa mai adaugi in tara TVA-ul (asta in cazul cand nu ai pe cineva in SUA sa ti le aduc). Ambele obiective sunt superbe din toate punctele de vedere si ai exact focalele de care ai nevoie pentru scopul propos. Ba mai mult, 24-70-ul se preteaza foarte bine si la portrete.
Mircea Netea
QUOTE(umbro @ 6 Jul 2006, 03:16)
Cele mai bune poze de nunta sunt cele wide.
E un obiectiv din gama profesionala de la Canon. Are o deschidere mare f:2.8 ceea ce e foarte bine pt. ca te ajuta sa fotografiezi in conditii de lumina slaba(ex: in biserica).

damn, asa e! sad.gif
umbro
E buna si varianta Ioanei. La nunta e cam incomod sa te pui sa schimbi obiective ... dar poti sa te descurci.
ioannicolae
QUOTE(umbro @ 9 Jul 2006, 18:49)
E buna si varianta Ioanei. La nunta e cam incomod sa te pui sa schimbi obiective ... dar poti sa te descurci.

A lui Ioan. smile.gif
Tiberius
QUOTE(ioannicolae @ 9 Jul 2006, 22:12)
QUOTE(umbro @ 9 Jul 2006, 18:49)

A lui Ioan. smile.gif

hurray.gif

Arunca un ochi aici si vezi ceva pareri Bob Atkins
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.