Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Incerc si eu
FOTOdigital.ro Forum > FOTO DIGITAL > Galerii FOTO > Galerii FOTO personale
FAV
lovers
FAV
Prezent si Viitor
FAV
Earth rainbow
FAV
Perception of love
FAV
Green
FAV
one way
FAV
to the sky and back
FAV
dreamin'
FAV
keep walking
FAV
oh, it's burning, cover me
azazel737
hm lovers cred ca putea fi prelucrata mai mult.. nu ma atrage in mod special cu nimic ai tu ceva bun pe mana dar cred ca puteai scoate mult mai mult din ea eventual un crop ceva
prezent si viitor ma cam deranjeaza ca lumina e cam puternica se vad niste raze cam pertinente in rest imi place smile.gif
earth rainbow central pusa fantana aia cu toate ca da destul de bine as fi curios sa vad si alt unghi ...
green are zone de expunere prea mari putin arsa mi se pare
dreamin chiar imi place
keep walking buna dar cu alt fundal
e un inceput f bun dupa mine citeste mult observa si incearca sa intelegi ca ce vezi tu cu ochiul este foarte greu de transpus in fotografie.Noi vedem o imagine si imediat in mintea noastra se naste o "prelucrare" mintala ne trezeste emotii,amintiri,etc.O poza reusita asta trebuie sa faca sa te rascoleasca, sa te puna pe ganduri ,sa o simti .mult succes in continuare
marci
nu am sa-ti comentez fotografiile deorece ar fi prea multe de zis...
in schimb te sfatuiesc sa faci ce ar trebui sa faca fiecare atunci cand incepe sa fotografieze altfel decat cei de rand si care are pretentii de la fotografia lui, si anume sa CITEASCA.
ai sa descoperi chestii interesante si ai sa-ti dai seama singur unde gresesti atunci cand vei afla despre reguli de compozitie, asezare in cadru, lumina...

Spor la fotografii!! beer.gif si te astept cu noi fotografii sa observam impreuna cum evoluezi pe masura ce citesti.
FAV
1
2
3.
4
5
6.
Balogh Alex
5. Foarte Tare. Bafta.
raulo
6 imi place
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.