Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bully Pie
FOTOdigital.ro Forum > FOTO DIGITAL > Galerii FOTO > Galerii FOTO personale
Bully Pie
Iata ca m-am hotarat sa deschid o galerie personala...virtuala. Primele sunt facute cu vechiul aparat s444.gif , ultimele cu cel nou.
Este binevenita orice critica constructiva.
1. My Baby
Bully Pie
2. No hope
Bully Pie
3. The Rose
Bully Pie
Out with the old, in with the new
4. Cubic
Bully Pie
5. Turnul lui Stefan noaptea si nins
Bully Pie
6. Sfatul Batranilor ...idem
Bully Pie
7. Toamna pierduta pe strada... tongue.gif
friggy
New-comer welcome.gif Cat despre poze... mi-a placut in mod special aceea cu batranul shi aceea cu copilul... Poza cu trandafirul dupa parerea mea e chiar nereusita... oricum mut succes in continuare...

P.S.:Ce aparat folosesti?
mihnea sim
foloseste un slr bun si ieftin, KM 5D.
Dragute, unele mai mediocre, altele mai slabe (trandafirul), dar cea cu cuburile e extraordinara!, clar deasupra celorlalte postate.
cipri20
cel mai mult imi place prima, cea cu copilul. imi place si rama, subtila, discreta. ( o intrebare: chiar e your baby? smile.gif ). keep up! beer.gif
x_king
Interesant.
Prima e f buna, dar mult prea soft (daca e NEAT, e prea mult).

Ultima e prea desaturata. Mergea bine daca frunza era in niste culori puternice, ruginii.
Bully Pie
Va multumesc pentru toate criticile/sfaturile. Iata si o varianta mai putin neat-uita a primei. Si da, este chiar "my baby" angel.gif

P.S. Sarbatori frumoase tuturor.
Bully Pie
Radu
Bully Pie
Empty Soul
Bully Pie
Nedumerire
De ce nu sariti la critici, explicatii, comentarii? Asta este motivul pt. care m-am inscris pe acest forum. Sa-mi prezint fotografiile/pozele si sa aflu parerea celor care au mai multa experienta pt. a invata de pe urma sfaturilor lor.
Vorba semnaturii lui Umbro: "In loc sa va suparati pe cei care nu stiu si intreaba, mai bine va suparati pe cei care stiu, dar nu raspund!"
blink.gif
Bully Pie
Ba eu sunt mai frumoasa!
mihnea sim
Portretul 'Radu' e reusit, very sharp, empty souls e o prelucrare care personal nu ma incanta, ai incercat sa obtii mai mult decat iti oferea cadrul initial, iar la ultima cred ca e un pic prea saturat rosul .. stiu ca e cam din camera... asa au tendinta, am observat chiar pe a510ele meu.. au ceva de se 'ard' nuantele rosii.

Sa fiu sincer intru de joi in pasti in galeriile personale de pe forum... dar asta pentru ca imi consum foarte mult din timp comentand pe FC. smile.gif .. si pe FD cate un pic. ... si mai e o chestie.. daca vrei sa primesti, trebuie sa si dai mai intai rolleyes.gif
Bully Pie
Mersi mihnea sim pt. feedback. "Sa dau", te referi sa comentez si eu fotografiile altora? Pai, inafara de "imi place/nu-mi place", mai multe nu pot sa spun... Nu sunt inca atat de experimentata in domeniu incat sa fac comentarii mai complexe, de sfaturi ce sa mai zic... sad.gif , da' o sa incerc.
mihnea sim
Da, ai dreptate.. oricum, cand postezi o fotografie parca tot mai bine te simti sa vezi un comentariu imiplace/nu imi place decat.. '0 comentarii postate'.

Deprinderea va veni cu timpul. Chiar mi-ai dat o idee de topic 'Cum comentam o fotografie'.. smile.gif

Edit: Exista deja acest topic aici
to3oths
QUOTE(Bully Pie @ 29 Dec 2005, 23:17)
Ba eu sunt mai frumoasa!

Cadrul acesta e bine vazut, sint bine surprinse si incadrate cele 2 fetitze, diferenta dintre expresiile lor e clara si bine pusa in evidenta, ce ramine este o prelucrare, pe care, chiar daca nu stii s-o faci deocamdata, va tb sa o inveti, nu neaparat pt altii, ci pt tine, pt a-ti imbunatati imaginile. In cazul acestei imagini ai copilul din prim-plan umbrit de gluga/caciula pe care o purta pe cap. Fiind ziua, daca ai posibilitatea de zoom la aparat(desi cred c-o ai, am inteles ca folosesti si un DSLR) ar fi trebuit sa fii mai departe de fete (poti chiar inscena, daca-s "ai tai" si repeta o scena, daca simti ca e buna si va da un rezultat), pe la 2m-3m, insa nu si foarte departe, asa incit sa poti folosi flash-ul care sa elimine umbrele produse de lumina fada a zilei, inghetind astfel si miscarea(ti-ar fi iesit mai clar prim-planul) si iti iesea si o adincime de cimp datorita distantei mai mari la care te aflai de prim-planul imaginii tale(asa-zisul DOF) mai buna(adica fetitza din plan secundar ar fi iesit o leaca mai neclara, blur-uita, dar doar atit incit sa se distinga totusi expresia serioasa a fetzei, care sa puna in valoare expresia vesela din prim-plan prin antiteza). Insa cind nu poti reface, trebuie sa ai in vedere ca nu totdeauna apropierea de subiect aduce rezultat bun, uneori aduce, alteori nu, depinde de ce vrei sa scoti in evidenta, fiecare situatie trebuie gindita in acel moment, nu exista un standard, de aceea trebuie sa faci cit mai multe imagini(nu 20, dar...) cu momentul respectiv, cu diverse incadrari, pe verticala, pe orizontala, pt ca daca dupa ce momentul a trecut, tu ai reusit sa-l imortalizezi doar intr-un cadru, sansa ca acest cadru, pt incepator, sa fie bun, este destul de mica. In felul asta iti exersezi mina, ochiul, intregul sistem om-aparat. smile.gif
Acuma, poti lumina fatza din prim-plan prin prelucrare, fie ca o vei lasa a/n sau color, la final(si o varianta a/n ar da foarte bine). Trebuie sa-ti inveti mina sa fie stabila, mai ales in astfel de situatii, adica trebuie sa te grabesti incet, sa fii rapida incit sa prinzi momentul, dar si indeajuns de logica, incit sa-ti poti controla aparatul si mina, pt ca deocamdata vad o usoara neclaritate in toate imaginile tale. Neat-ul nu tb folosit atit de mult, cel putin pt gustul meu. Mie imi place, mai ales in portrete, sa vad pielea, sa o "citesc". Adica, mai bine sint pt un soft obtinut cu un layer de gaussian blur peste original(cu transparenta), ca sa obtin senzatia de moale(vezi cazul copilului tau), decit neat. Neat-ul asta in exces plastifiaza.
Incadrarea din aceasta imagine, cu fetitzele, este foarte buna, transmite clar mesajul, ai izolat indeajuns subiectul de fundal incit sa nu fie deranjat, dar sa si fie sustinut, bazat in spatiu.
Bully Pie
Mersi to3oths pentru raspunsul tau. Poza cu fetele a fost mai mult un instantaneu, deci nu e posibila "reluarea", insa voi tine cont de sfaturile tale data viitoare...datile viitoare. wink.gif
Incerc acum sa mai pun o poza, desi nu reusesc de o saptamana.
Hiding
Bully Pie
1. Stairs
Bully Pie
Ok, se pare ca ultimele tot nu se vad. Incerc atunci altfel.
Hiding

Thanks Gabi Udrea! smile.gif
Bully Pie
Stairs

Bully Pie
Hole in the sky

robog00
poza cu scarile are lumini si umbre interesante si este o compozitie chiar daca nu contine elemente foarte "interesante"...imi place.
Ultima poza nu ma incanta deloc dry.gif . Nu o inteleg si nu vad nimic interesant/estetic in ea... sorry!
Spor in continuare!
Bully Pie
Autoportrete mai mult sau mai putin prelucrate

Bully Pie
cipri20
a doua e mai reusita... dar sa asteptam si niste pareri mai avizate smile.gif
Bully Pie
Seria: Lemn
1. Geometrie in lemn
Bully Pie
2. Contorsionari
Bully Pie
3. Contorsionari 2
Bully Pie
4. Triple X
Bully Pie
5. Pattern
Bully Pie
I'm back!
B&W Obsession
robog00
Imi plac geometriile in rachita (răchită), 3 si 5 mai mult decat celelalte. Ultima poza e foarte reusita. Imi palce "soft-focus-ul" si incadrarea indrazneatza.
Spor!
nadiamihu
QUOTE(Bully Pie @ 29 Jan 2007, 22:57)
I'm back!

imi place asta. i se potriveste tare bine prelucrarea.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.