ozzozz
17 Dec 2005, 22:16
ceea ce stiu eu despre copyright,este ceea ce am citit despre legile din afara(din state mai ales).ceea ce nu stiu sunt LEGILE DIN ROMANIA.ce este copyright-ul de pe internet?(inclusiv texte).ce putem reproduce din texte,fotografii,scheme..etc.Adica daca citesc un text si il reproduc integral sau partial incalc drepturile de copyright?Sau daca nu citesc un text dar il reproduc(coincidenta,asemanare, sau ma m inspirat din alta sursa).sau daca fac o fotografie si se aseamana cu una facuta de altcineva(poate am copiat ideea 100% si am reproduso)Sau:cum imi pot proteja propria fotografie.Daca nu este bine plasat topicul rog sa fie mutat (sau ..sters?)(daca nu il gasiti interesant rog sa fie luata aceeasi masura).Spor la scris.(si la fotografiat binenteles..)
secure_root
13 Feb 2006, 00:02
De ce ?
Sunt la inceput... Iubesc fotografia alb-negru... Tatal meu a fost fotograf timp de mai bine de 40 de ani si asta ma indemnat si pe mine sa ma apropii de "imagine". Nu te apropii de imagine ci de elementele din imagine. Fotografia surprinde contraste, sentimente, miscare, etc. ...toate acestea creaza "imaginea de final".
Aceste cuvinte le-am scris prima data in sectiunea "Despre tine" cind m-am inscris pe site iar pt mine lucrul acesta ramane valabil pina la sfarsit.