Flory_k
12 Oct 2005, 18:51
A-si vrea sa imi iau un Canon Eos 350 D. Ce parere aveti? De unde pot sa imi iau unul la cel mai bun pret?
E urgent!!!!!
Multumesc
cred ca de aici de la digitalworld..
mihnea sim
12 Oct 2005, 19:49
Flory_k
12 Oct 2005, 20:56
am o oferta de Canon EoS 350 D + kit + battery grip= 900 euro merita? (nou nout)
daca imi comand aparat de afara, de la dp cam la ce pret ma ajunge (cand o sa il am in mana)?
dp?
cred ca mai bine vorbesti cu prietenii tai... tre sa gasesti pe cineva care se duce pt cateva zile in strainatate...alt fel nu stiu daca merita..
Flory_k
12 Oct 2005, 21:23
dar aici in romania? chiar nu se poate cumpara Canon eos 350 +kit sub 30 mill?
eu am 27 mill pentru el, dare mai mult nu. si il vreu nou nout

)
monolith
12 Oct 2005, 22:10
am o oferta de Canon EoS 350 D + kit + battery grip= 900 euro merita? (nou nout)
Ia-l fara sa clipesti, mai ales ca e nou! Bineinteles ca ar trebui sa te joci cu el putin inainte dar merita pretul.
De ce merita?
Luam cea mai ieftina varianta: sa ti-l aduca cineva de afara.
pe bhphotovideo.com ai asa:
880$ (350d+kit) + 145$ (BG-E3 grip) = 1025$ (+ o taxa parca)
Tu dai echivalentul a 900$
T||und3r
12 Oct 2005, 23:24
Daca esti interesat cunosc pe cineva in Iasi care aduce asa ceva de afara din cate am inteles la un pret de 830-850 euro. Te pot pune in contact cu respectivu si sa vb cu el. Daca te intereseaza da-mi un PM.
Aparatul e nou!
Bafta
monolith
13 Oct 2005, 08:59
am citit in viteza in loc de euro, dolari si ma miram cat de ieftin poate sa il dea.
Sorry
axterix
13 Oct 2005, 10:58
cand ai luat aparatul sa ma anunti si mergem sa-l testam:)
Flory_k
13 Oct 2005, 11:58
cum sunt lentilele de 18- 55 mm?
monolith
13 Oct 2005, 12:11
Comparativ cu ce?
Si la urma urmei, conteaza, din moment ce le iei la "pachet" si nu ai posibilitatea de a le inlocui cu altceva?
ioannicolae
13 Oct 2005, 16:01
Ia in calcul si garantia produsului...
Eu am avut de optat intre al cumpara ieftin si nou-nout de la o pers. particulara (garantie era pe afara pe undeva) si al cumpara dintr-un magazin cu garantia in ro. Diferenta de pret la momentul respectiv (acum 5 luni) era de 5 milioane intre ele, dar cu toate astea am preferat sa-l cumpar din magazin pt. ca aveam garantie. Rationamentul a fost simplu: nu-mi permit sa dau 30 mil. pe un produs fara sa fiu acoperit de garantia producatorului aici in Romania.
Obiectivul din kit e chiar bun, nu ai probleme cu el si poti face poze deosebite... In timp, probabil o sa-ti mai cumperi si alte obiective. Ba as putea spune ca daca nu folosesti extremele diafragmei e chiar un obiectiv bun...
Tiberius
13 Oct 2005, 18:38
E bine sa fii acoperit de garanatie chiar daca e mai scump.
Si au am optat pentru un 350D aici in China mai scump cu cca 30 de euro fata de HK unde puteam sa-l iau pentru garantie 1 an.
Eu sunt f multumit de el ( il am de 1 luna) Kitul nu este exceptional dar este mai mult decat suficient pentru inceput mai ales daca esti nou in ale fotografiei (si mai ales digitala).
Nu merita (IMO) sa iei altceva pentru inceput. Invata intai ce distante focale folosesti cel mai mult, care se potrivesc la stilu tau de facut fotografii si opteaza mai tarziu pentru alte obiective.
Oricum achizitia lui 350D m-a scutit de eternele dileme Nikon, Canon sau alte camere. Am cumparat ce mi-am permis si sincer nu regret o clipa. E un aparat f bun mai ales la nivelul la care ma aflu eu si va trece mult timp pana sa simt ca cunt limitat de el.
Daca ai intrebari nu ezita sa le postezi. Sigur unul din noi iti va raspunde.
Bafta si nu te zgarci pentru o garantie. Merita. Daca r fi sa pot da (ca in state) 100$ sa cumpar o garantie extinsa internationala as face-o imediat!
monolith
13 Oct 2005, 20:09
Ia in calcul si garantia produsului...
Eu am avut de optat intre al cumpara ieftin si nou-nout de la o pers. particulara (garantie era pe afara pe undeva) si al cumpara dintr-un magazin cu garantia in ro
Sunt total de acord cand diferenta este rezonabila. Cu parere de rau, aici nu este.
Flory_k
13 Oct 2005, 21:46
Multumesc pt sfaturi, o s imi iau oricum un 350 D +kit, dar din Ungaria. 190.000 ft =27.550.000 lei garantie 1 an.
daca am garantie aici in romania 1 an la 35 mill, e mai bine 28 mill cu garantie in ungaria 1 an.
de restul banilor pana la 35 imi iau battery grip si CF de cel putin 1G.
Referitor la CF : care e mai bun? mai rapid?
D|ABOL|Q
13 Oct 2005, 22:38
QUOTE(Flory_k @ 13 Oct 2005, 21:46)
Referitor la CF : care e mai bun? mai rapid?
Lexar 80x dar cu sigurantsa nu-tsi ajung bani
monolith
13 Oct 2005, 23:39
350d are viteza de scriere undeva intre 4.5 - 5.5 MB/sec
Referitor la ce scrie pe CF, 80x inseamna 12MB/sec iar 40x inseamna 6MB/sec
La SanDisk, de exemplu, nu vei gasi 80x ci diverse denumiri:
Ultra II = 9(read)-10(write) MB/sec - corespunzator lui 60x-66x
Extreme III = 20MB/sec
etc
Flory_k
14 Oct 2005, 19:26
thx monolith, cred ca o sa imi iau SanDisk 1 G Ultra II. undeva 2.300.000 lei nu?!
monolith
15 Oct 2005, 18:38
Cu placere.
Pretul e in zona. Pentru comparatie (in favoarea la ce ai gasit tu

) uite
aiciIntreaba si la
digitalworld.ro sau pe zzz
Flory_k
24 Oct 2005, 10:23
Ieri am primit Canon ul

)
eeeeeeeeee marfa.
singurul lucru nasol e ca nu am Instructiuni in romana sau maghiara. Daca poate sa ma ajute si pe mine cineva ........ sau de unde sa descarc cel putin in engleza......
I'm a happy man.
Tiberius
24 Oct 2005, 11:51
Caut pe net si parca ai disparut toate user guide-urile.
Daca nu gaseti am eu varianta in engleza si ti-o e-mail.
Edit: Poate gasesti aici ceva:
http://www.canon.hu/index.2.php
D|ABOL|Q
27 Oct 2005, 00:28
o impresie impartasita, citez din vorbele gandurile si parerile mele: "la capitolul ergonomie si constructsie este pe departe cel mai slab aparat pe care am avut ocazia sa-l folosesc ! nu-mi vine sa cred ca se pot construi astfel de aparate cu astfel de materiale, care se rod in maxim o luna pe la coltsuri, si care-ti dau impresia ca sunt produse gen chinezarii de 38miil ei" really, cea mai "placuta" impresie am avut-o !
Flory_k
27 Oct 2005, 15:47
Tiberius, ti sa ros aparatul pe la colturi?

Daca da, aste e....... mie tot imi place. Sic!!!
Tiberius
27 Oct 2005, 19:21
QUOTE(Flory_k @ 27 Oct 2005, 15:47)
Tiberius, ti sa ros aparatul pe la colturi?

Daca da, aste e....... mie tot imi place. Sic!!!

Mi l-a ros pisica!
monolith
27 Oct 2005, 20:11
Ieri am primit Canon ul )
eeeeeeeeee marfa.
singurul lucru nasol e ca nu am Instructiuni in romana sau maghiara
Sa il folosesti sanatos! Si la mai multe poze

Intradevar singurul lucru nasol e ca nu ai instructiuni in romana si maghiara

. In rest, nu pleca urechea la zvonul ala despre aparatele alea de fier-forjat si superergonomice ci la Tiberius care este foarte multumit de el. Si sigur nu e singurul
Atentie la colturile alea care se rod. Cum e mic, in cazul asta, iti sugerez sa il bagi intr-un body de Nikon, de preferinta D70. Vezi ca are unul Diaboliq si nu mai are ce sa faca cu el.
D|ABOL|Q
28 Oct 2005, 00:45
QUOTE(monolith @ 27 Oct 2005, 20:11)
Ieri am primit Canon ul )
eeeeeeeeee marfa.
singurul lucru nasol e ca nu am Instructiuni in romana sau maghiara
Sa il folosesti sanatos! Si la mai multe poze

Intradevar singurul lucru nasol e ca nu ai instructiuni in romana si maghiara

. In rest, nu pleca urechea la zvonul ala despre aparatele alea de fier-forjat si superergonomice ci la Tiberius care este foarte multumit de el. Si sigur nu e singurul
Atentie la colturile alea care se rod. Cum e mic, in cazul asta, iti sugerez sa il bagi intr-un body de Nikon, de preferinta D70. Vezi ca are unul Diaboliq si nu mai are ce sa faca cu el.
sa fii tu sanatos mai ironicule, ca nikonul meu a fost reparat postgarantsie 4 free, daca cumva vrei sa stii
baietel
28 Oct 2005, 11:24
sa fii tu sanatos mai ironicule, ca nikonul meu a fost reparat postgarantsie 4 free, daca cumva vrei sa stii
Nu l-a costat decat vreo 100 euroi, transportul....
monolith
28 Oct 2005, 11:56
Ce te-a dat de gol Baietel ...

Rushinica
Oricum, sa il folosesti sanatos si la cat mai multe poze.
Cand ai fost in Budapesta inca nu venise, nu?
D|ABOL|Q
28 Oct 2005, 12:20
QUOTE(monolith @ 28 Oct 2005, 11:56)
Ce te-a dat de gol Baietel ...

Rushinica
Oricum, sa il folosesti sanatos si la cat mai multe poze.
Cand ai fost in Budapesta inca nu venise, nu?
50 euro m-a costat transportul, si e normal, firma la care l-am trimis eu in Oradea, nu avea nici o obligatsie sa ma ajute in vre-un fel, oricum e de superapreciat gestul service-lui de la Nikon, de-ar face asa totsi, dar nah, e buna si oleak de ironie.
dragosmanea
28 Oct 2005, 14:17
Am aparatul 350D de 4 luni, folosit intens. Adica am pana acum cu el 9000 de poze facute, si la mare pe plaja, si la munte, si pe ploaie.... Nu s-a zgariat deloc si nici n-a ramas fara colturi!
D|ABOL|Q
28 Oct 2005, 15:02
QUOTE(dragosmanea @ 28 Oct 2005, 14:17)
Am aparatul 350D de 4 luni, folosit intens. Adica am pana acum cu el 9000 de poze facute, si la mare pe plaja, si la munte, si pe ploaie.... Nu s-a zgariat deloc si nici n-a ramas fara colturi!
bine

) oricum are plastic de produse la 38mii in el

) si lucratura de China si scrie Japan

)
Flory_k
30 Oct 2005, 10:20
Daca se poate sa va certati pe alt topic...........
Eu am Canon 350 D si sunt fericit, cui nui place.........
Oricum va multumesc pt tot.
Topic inchis.
Sergione
30 Oct 2005, 13:38
QUOTE(D|ABOL|Q @ 28 Oct 2005, 15:02)
bine

)
Ai vrea tu sa faca Canon misto-uri din alea.Daca tu dai calitate superioara a imaginii pe simplul fapt ca tii mai bine aparatul in mana si nu se zgarie....e treaba ta. Nici un aparat nu e facut sa arate ca nou 4ever.
D|ABOL|Q
30 Oct 2005, 14:11
QUOTE(Sergione @ 30 Oct 2005, 13:38)
QUOTE(D|ABOL|Q @ 28 Oct 2005, 15:02)
bine

)
Ai vrea tu sa faca Canon misto-uri din alea.Daca tu dai calitate superioara a imaginii pe simplul fapt ca tii mai bine aparatul in mana si nu se zgarie....e treaba ta. Nici un aparat nu e facut sa arate ca nou 4ever.
e vb de senzatsia pe care o ai cu plasticul folosit, dealtfel "ordinar" si cu lucratura care nici macar mediocra nu e, cum era la vechiul EOS300D
marius
30 Oct 2005, 14:23
Plasticul ala ordinar l-am tinut si eu in mana si nu mi-a displacut.
Daca as sti ca calcatorul lui nevasta-mea face poze de calitate nu mi-ar fi rusine sa merg cu el la fotografiat
... cu alte cuvinte, plastic ordinar sau nu importanta este calitatea finita (Imaginea) si nu design-ul "sculei". Si desig-ul este si el ca si fotografia, place sau nu ... e vorba de gust. Ceea ce eu consider de prost gust la tine, tie probabil ca-ti place, nu-i asa?!
D|ABOL|Q
31 Oct 2005, 11:07
QUOTE(marius @ 30 Oct 2005, 14:23)
Daca as sti ca calcatorul lui nevasta-mea face poze de calitate nu mi-ar fi rusine sa merg cu el la fotografiat

mie mi-ar fi
Horhellito
31 Oct 2005, 17:17
QUOTE(dragosmanea @ 28 Oct 2005, 14:17)
Asta pentru ca nu l-ai achizitionat impreuna cu o pisica

)))
Horhellito
31 Oct 2005, 17:20
Iar aceeasi placa....Diaboliq mama....lasa-ne ca deja cred ca faci copy paste la posturile alea in fiecare thread relevant la 350D...
Tiberius
31 Oct 2005, 18:55
QUOTE(Horhellito @ 31 Oct 2005, 17:17)
Asta pentru ca nu l-ai achizitionat impreuna cu o pisica

)))
Vrea vre-un canonist o pisica chinezeasca. Nu de alta da sa nu o manance vecinii saraca
OK!
D|ABOL|Q chiar uraste canon 350D. Unora ne place.
Intr-adevar e mic dar poate fi considerat un avantaj uneori, alteori nu. Ca atunci cand pun Sigma APO 70-300 DG pe el.
Plasticul e plastic si la D70. E mai ergonomic, dar mai alaltaieri, chiar dupa ca am citit postul asta, am luat in mana un D70 sa compar. Da, e mai ergonomic un pic dar plasticul tot plastic e. Chiar 350D are o aderenta mai buna.
Flory_k e fericit, eu mi-s fericit, ar omu ce-i place chiar trebuie sa....ma rog
Chiar ar trebui inchis topicul asta...
PS Si topicul zice "Ajutati-ma" nu "Injurati-ma" sau "bah da ce p...st esti ca ti-ai luat 350D"
Flory_k
31 Oct 2005, 21:17
Tiberius are dreptate: Am luat aparatul, sunt fericit, de ce am avut nevoie cand am avut nevoie am primit....... chestii cu Canon vs alte marci..... nu ma intereseaza, peste tot e aceeasi chestie.
Defapt aici pe forum e vorba de aparate sau de poze? mai am cativa prieteni care si-au luat rachete de tenis si echipament de vreo 2 mii euro si au fost de 2 ori la tenis.
Acum ne laudam cu aparatele noastre sau facem niste poze superbe?
Niciodata no sa fie toti multumiti de toate. O sa imi iau si un KM mai tarziu, poate. Dar Canonul este sis asa prea mult deocamdata pt mine , asa ca .... please... leave me cu canon vs alte marci.... nu mai intereseaza pe nimeni demult.
Multumesc.
D|ABOL|Q
31 Oct 2005, 23:23
QUOTE(Tiberius @ 31 Oct 2005, 18:55)
D|ABOL|Q chiar uraste canon 350D. Unora ne place.
Intr-adevar e mic dar poate fi considerat un avantaj uneori, alteori nu. Ca atunci cand pun Sigma APO 70-300 DG pe el.
Chiar 350D are o aderenta mai buna.
mare lucruri bune spui cand zici de EOS350 ca e dezavantajat de forma, dar tare am mai ras la urmatoarea afirmatsie care ai facut-o

)
Sergione
1 Nov 2005, 20:03
Deci pe bune lasati-o draq de treaba cu D70 vs 350D!!!! Va aduc juniori de 14 ani care fac poze cu Zenit si dau clasa la multi de pe forumu asta!!!!
stzesk2
8 Nov 2005, 21:18
asa este. nu aparatul conteaza, ci rezultatul. uneori o prelucrare buna conteaza mult mai mult
Gabi Udrea
8 Nov 2005, 21:21
QUOTE(Sergione @ 1 Nov 2005, 20:03)
1) Deci pe bune lasati-o draq de treaba cu D70 vs 350D!!!!
2) Va aduc juniori de 14 ani care fac poze cu Zenit si dau clasa la multi de pe forumu asta!!!!
1) Ai dreptate !
2) E posibil, dar vreau sa-mi demonstrezi !
cipri20
28 Nov 2005, 18:16
chiar, as vrea si eu sa vad...
Eu am optat pentru Canon EOS 350D, dupa ce am citit mai multe pareri, si am avut ghinion. Pentru mine aparatul e complicat si cand l-am luat (acum 2 zile) nu mi-am dat seama de o eroare (error 5) iar blitz-ul nu functioneaza

desi in rest pare a se comporta normal. A fost si greseala mea ca nu l-am verificat atent. Acum e la reparat, mi s-a spus ca nu e grav, ca se repara si nu o sa mai am probleme, dar nu-mi dau seama daca e asa sau nu.
gabriell
23 Jan 2006, 17:45
eu am un 350D cu aproape 4000 de cadre din iulie 2005. Nu am avut nici o problema cu el. Mai am unul pe care il vand (cu 2500-3000 cadre) dar nici cu ala nu am avut probleme. Depinde de norocul fiecaruia. Unele cedeaza mai repede altele pot functiona ani buni.
Cel mai bun aparat e acela de care esti cel mai multumit...si asta difera de la persoana la persoana. Tehnic (si atat) unele ofera mai mult decat altele. Artistic...nici un aparat nu ofera nimic. Artisticul il aduce fotograful.
Toate cele bune si spor la fotografie...indiferent cu ce!
Tiberius
23 Jan 2006, 17:52
Eu am 7000 de cadre din septembrie si am reusit sa depasesc faza ce care e mai bun. Aparatul e super (ca si Nikon D50/70). Maimuta din spatele lui conteaza.
Ai avut ghinion. Si eu am avut cu un A70 care e si acum in service de 6 luni da asta nu m-a impiedicat sa iau tot canon
imi cer scuze pt deranj dar am gasit o oferta pt canon 300d kit la aprox 480 de euro (nou, sigilat, garantie 2 ani) in franta (unde stau) si voiam sa va intreb daca merita, luand in considerare ca diferenta de bani pana la 350d o sa intre in obiective, etc (in timp).
(nikon is not an option)
As fi deschis un topic nou dar nu mi se permite pt moment.
Va multumesc pt raspunsuri!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.