Horhellito
27 Jun 2005, 17:37
Propun ca o continuare a threadului/poll
Fotografiile FD - filtru de selectie propriuacest thread. Acest thread este de asemenea inspirat de :
Notare FOTOdigitalIdeea mea este sa propuneti aici fiecare CATE O FOTOGRAFIE din FD ce considerati ca NU ESTE DE NIVELUL FD si ca ar trebui stearsa, fie de autor asa cum o facut Tiberius la un moment dat, fie de admini.
Nu am cum sa deschid poll, pentru ca nu stiu ce veti propune, dar voi face o numaratoare si la sfarsit...cand va fi el, o sa apara si topurile !
Edit: Am uitat sa spun ca asa cum threadul "E de nivelul lui FOTODigital?" este pentru pre postare pe FD, acesta este cumva...POST-postare
QUOTE(BlaK @ 27 Jun 2005, 18:42)
Eu inclin spre NU!
Adica nu e de FD
Horhellito
27 Jun 2005, 21:50
QUOTE(DRAKo @ 27 Jun 2005, 22:10)
QUOTE(BlaK @ 27 Jun 2005, 18:42)
Eu inclin spre NU!
Adica nu e de FD
Drako...nu ai inteles...

Ideea e ca fiecare membru PROPUNE O FOTOGRAFIE despre care crede ca nu e de FD. E ok sa iti exprimi opinia la ce au zis ceilalti de asemenea, dar nu e vorba de a "vota" ce au ales ceilalti...
Nu am facut altceva decat sa-mi spun parerea!
Ai dreptate nu am inteles! Nu citisem atent ce ai scris, scuze!
Horhellito
27 Jun 2005, 22:04
QUOTE(DRAKo @ 27 Jun 2005, 22:56)
Nu am facut altceva decat sa-mi spun parerea!
Ai dreptate nu am inteles! Nu citisem atent ce ai scris, scuze!

e ok...normal ca iti poti exprima parerea, ideea era insa sa alegi, daca vrei...si tu!
Revin si cu o intrebare, putin offtopic: autorii pozelor sterse sunt anuntati de moderatori ulterior?
Pot sa iti raspund eu din experienta unui prieten: NU!
QUOTE(ladima @ 4 Jul 2005, 16:23)
Pot sa iti raspund eu din experienta unui prieten: NU!
puteai sa zici doar nu...
Gabi Udrea
4 Jul 2005, 15:58
Ca sa nu fie vreo confuzie/neintelegere , doar zzz poate sa stearga fotografii de pe FD.
Membrii forumului, inclusiv moderatorii , pot eventual sa propuna o imagine. Decizia ii apartine lui.
Cred ca raspunsul este mai usor de aflat citind Regulamentul, nu trebuie apelat la experienta nimanui.
Nu uitati ca FD are un Regulament dupa care se administreaza, prea putini insa au avut curiozitatea sa-l citeasca. Eu unul nu mai raspund la intrebari care-si au acolo raspunsul.
Horhellito
5 Jul 2005, 09:10
Vad ca s-a cam dus naibii topicul asta.
mihnea sim
5 Jul 2005, 09:43
.. si nu e un lucru bun

.. inseamna ca se perfectioneaza lucrarile de pe fd.. sper ca nu glumesc
mariot
11 Jul 2005, 03:41
in urma "flame-urilor" aparute, shi a respingeri unor canditaturi pe motivul " nu sunt de FD"
am o intrebare: urmatoarele imagini sunt considerate a fi de FD ? :
http://www.fotodigital.ro/detaliufoto.php?foto=8309http://www.fotodigital.ro/detaliufoto.php?foto=8287http://www.fotodigital.ro/detaliufoto.php?foto=7720cum se impaca critica acerba si respingerea unor candidaturi cel putin decente( vezi sile01), cu acceptarea unor candidaturi care contzin pisici, floricele shi alte bazaconii? probabil domnul zzz o sa-mi spuna ca nu am vazut fiorul artistic din
http://www.fotodigital.ro/detaliufoto.php?foto=8274 dar, totusi... ce se intampla ? mi se pare mie sau ceva nu e in regula ?
nu vreau sa fiu inteles gresit. am vazut multe imagini exceptionale pe FD, asta fiind si motivul pentru care imi doresc sa fiu membru al acestei comunitati... dar, sunt fortat sa observ ca in ultimele 2-3 luni, nivelul calitativ este sub orice critica. si nu ma refer aici la candidaturi ci la imagini care se posteaza pe FD. Sincer sa fiu am vazut imagini mai bune pe FotoCamera in ultimul timp...
ce inseamna pana la urma a fi "de FD" ?
crissp
11 Jul 2005, 05:51
dar, totusi... ce se intampla ? mi se pare mie sau ceva nu e in regula ?
Nu ti se pare.
Ca o parere personala, in ultima vreme se voteaza/comenteaza cu masuri diferite, functie de niste criterii care mie imi scapa.
cold_fire
11 Jul 2005, 06:37
imi vad poza pe acolo, deci raspund (nu ma atac dupa cum ar spune unii):
nu zic, nu e cea mai reusita poza a unei masini distruse impreuna cu un subiect uman, dar ceea ce a iesit imi place. in al doilea rand, este vorba de o serie. in al treilea rand nu aceea trebuia fie poza de inceput, ci poza de sfarsit (un bug din firefox-ul meu

a amestecat ordinea pozelor, astfel incat a doua e ultima, prima e a doua, iar restul sunt un ordinea nr de pe tricou, rezultand ca a 7-a sa fie prima. in al patrulea rand nu toata lumea apreciaza fotografia de strada...
@cold_fire: in afara de 7/7, 6/7, 5/7 imi plac toate
la 6/7 cred ca nu imi place lumina si lipsa unui element activ...
m-ai facut curios 1/7 unde este facuta?
cold_fire
11 Jul 2005, 08:24
toate sunt facute in zona universitate-banca nationala-calea victoriei-lipscani. 1/7 este realizata intr-un pasaj care leaga calea victoriei de BNR. in interior sunt cateva terase si cautam o poza definitorie. pus sigma pe camera, dus la 18mm, asteptat subiect. venit 2 bucati oameni, declansat. vazut poza + histograma = dezastru!! gggrrrrr. eram pe setarile pentru afara. subexpusesem -3 trepte

. nervi, urlete infundate. eram sigur ca o distrusesem. ajuns acasa, am prelucrat-o prima (din RAW spre fericirea mea

). ce a iesit, se poate vedea.
la 6/7 nu aveam ce subiect sa pun sa dinamizeze din pacate. era ora 8, in muzeul de istorie. si asa s-a uitat urat la mine paznicul... aia e o simpla poza de arhitectura.
Horhellito
11 Jul 2005, 09:15
QUOTE(DRAKo @ 10 Jul 2005, 21:17)
nu stiu cine, intr-adevar este slaba...poate ca ar fi avut un pic de potential prelucrata altfel si eventual din alt unghi.
ar fi fost ... posibil ... o fotografie care sa reprezinte "viata din spatele blocurilor" sau ceva, dar nu in forma asta - parerea mea !
QUOTE(mariot @ 11 Jul 2005, 04:41)
cum se impaca critica acerba si respingerea unor candidaturi cel putin decente( vezi sile01), cu acceptarea unor candidaturi care contzin pisici, floricele shi alte bazaconii? probabil domnul zzz o sa-mi spuna ca nu am vazut fiorul artistic din
http://www.fotodigital.ro/detaliufoto.php?foto=8274 dar, totusi... ce se intampla ? mi se pare mie sau ceva nu e in regula ?
1. sile01 a cerut cu insistenta sa-i fie inchis topicul deoarece renunta la candidatura.
2. mai usor cu afirmatiile gratuite, facute la misto, cu referire la oricare membru, inclusiv eu.
3. repet, pentru a nu stiu cata oara: de ce nu vad comentarii negative la pozele slabe?!?
Horhellito
11 Jul 2005, 10:13
Salut la toata lumea.
Scopul acestui thread asa cum l-am vazut eu a fost sa se puncteze anumite fotografii care nu sunt de FD.
Din pacate din asta uneori deriva si anumite certuri si orgolii care ies la suprafata.
Pentru a se evita aceste lucruri, rugamintea mea umila este sa punctati pur si simplu cu un link fotografiile care in opinia voastra nu sunt de FD, fara alte comentarii care ar putea duce la certuri si implicit la transformarea acestui thread in unul plin de off-topicuri si cearta.
Multam!
mariot
12 Jul 2005, 04:38
am o sugestie. dat fiind ca sistemul de notare de pe FD functzioneaza pe baza de stelutze, nu ar fi posibila introducerea unui sistem aditzional de notare negativa ? sa zicem triunghiuri sau ceva de genu'... astfel, asa cum se noteaza cea mai buna imagine se vor putea da triunghiuri pentru cea mai proasta. cred ca in timp, obtinerea de punctaj negativ ar determina membrii sa posteze mai cu grija

ce spunetzi ?
Bogdan Grosu
12 Jul 2005, 06:02
in noua varianta (sistemul cu puncte) 1 stea = -1 punct iar 2 stele = 0 puncte deci o fotografie care primeste 1 stea este practic depunctata
deisur ca depunctarea ar putea/trebui sa fie mai severa, dar asta ar duce la si mai multe voturi razbunatoare...
Pai, ca idee... Nu ar fi mai simplu pentru toata lumea sa se noteze toate pozele de pe FD si alea care au punctaj sub 3 stele sa fie sterse din bun-simt de autor ? Toate pozele ar fi comentate si autorul ar sti ce e in neregula cu ele, voi l-ati mai invata cate ceva, site-ul ar fi curatat fara suparare in mod automat. Fara ca Administratorul sa stea sa stearga poze, sa iasa certuri si asa mai departe. Facem un site de cat mai multe stele, deocamdata sa incercam sa pastram pozele notate cu peste trei stele. Mi se pare rezonabil si pentru incepatori si pentru profesionisti.
to3oths
12 Jul 2005, 11:08
Laura, e mai usor de zis, decit de facut. Adica, multa lume este teoretic pentru stergerea multor imagini care sint postate aiurea pe FD, dar cind e cazul si sint ei cei vizati, incep cu chestii de genul "ba mie imi place", "de ce sa o sterg pt ca eu consider ca e de FD", etc. .
Horhellito
12 Jul 2005, 12:58
QUOTE(to3oths @ 12 Jul 2005, 12:08)
Laura, e mai usor de zis, decit de facut. Adica, multa lume este teoretic pentru stergerea multor imagini care sint postate aiurea pe FD, dar cind e cazul si sint ei cei vizati, incep cu chestii de genul "ba mie imi place", "de ce sa o sterg pt ca eu consider ca e de FD", etc. .
Eu cred ca ai dreptate. E greu. Si subiectivitatea e greu de blocat in multe cazuri.
Insa...uite o ipoteza:
Daca eu postez o fotografie, si apai vin altii si o comenteaza pozitiv, iar adminul zice ca nu e de FD...!
Atunci zic eu ca intervine o problema, pentru ca subiectivitatea "postatorului" este alimentata (si poate uneori justificat) de parerile pozitive ale unui grup de membrii.
In cazul in care toata lumea zice "II NASOALA" atunci bunul simt te cam obliga sa o dai jos de pe FD. Sau sa nu te superi cand iti este data jos.
Asa ca fac o alta propunere, care e menita sa reuseasca ceea ce acest thread a esuat sa realizeze:
Sa se faca un poll saptamanal (de exemplu) cu 10 fotografii alese in saptamana respectiva (prin propuneri secrete la admin pe PM - to avoid revenge and bloodshed).
Un poll antitetic cu cel "FD - Fotografia saptamanii". Fotografia "castigatoare" va fi stearsa de pe FD de admini in termen de x zile, daca nu este stearsa de autorHow about that!!! ?
sau daca ocupa prea mult timp, poate un poll lunar cu 30 de poze...care din care primele 10 locuri sa fie sterse...
Eu zic ca e o idee foarte buna.
Eu voi fi unul din care va propune multe fotografii.
E o idee buna. Dupa parerea mea, cred ca se mergea pe bun-simt. Administratorul nu cred ca o sa stearga aiurea poze. In plus, ai o perioada de timp de o saptamana sa zicem in care iti expui ideea si aperi fotografia. Daca nu castigi simpatia altora in nici un fel, va fi stearsa. are timp toata lumea sa o vada.
Sau, toate fotografiile ce urmeaza a fi postate sunt supuse obligatoriu parerii forumistilor. Insa asta chiar e dificil.
"Democratic" mi s-ar parea sa dai note avand bunul simt de a judeca rational anumite chestii ( adica sa nu intervina ideea de "razbunare" "invidie" sau altele ). Sau sa aiba dreptul de a da note NUMAI cei care sunt cu adevarat buni. Cei din "Elita" sa fie alesi dupa cum sunt notate fotografiile. Administratorul le va sterge pe cele care au punctajul cel mai rau. TREBUIE COMENTATE TOATE.
Horhellito
12 Jul 2005, 14:56
QUOTE(Laura @ 12 Jul 2005, 15:50)
E o idee buna. Dupa parerea mea, cred ca se mergea pe bun-simt. Administratorul nu cred ca o sa stearga aiurea poze. In plus, ai o perioada de timp de o saptamana sa zicem in care iti expui ideea si aperi fotografia. Daca nu castigi simpatia altora in nici un fel, va fi stearsa. are timp toata lumea sa o vada.
Sau, toate fotografiile ce urmeaza a fi postate sunt supuse obligatoriu parerii forumistilor. Insa asta chiar e dificil.
"Democratic" mi s-ar parea sa dai note avand bunul simt de a judeca rational anumite chestii ( adica sa nu intervina ideea de "razbunare" "invidie" sau altele ). Sau sa aiba dreptul de a da note NUMAI cei care sunt cu adevarat buni. Cei din "Elita" sa fie alesi dupa cum sunt notate fotografiile. Administratorul le va sterge pe cele care au punctajul cel mai rau. TREBUIE COMENTATE TOATE.
Pai sigur ca se mergea pe bun simt, cum e si normal, doar ca uneori conceptul asta o disparut la anumiti oameni

Chestia cu votul, plus perioada de "aparare" cum zici tu acolo e buna...
Insa faza cu toate fotografiile ce urmeaza a fi postate sa fie supuse la vot este imposibila, si in plus daca sunt deja comentate intr-un thread prepostare aici, poate nu o sa mai fie comentate si acolo...
Oricum...sa le comentezi pe toate e al naibii de dificil
to3oths
12 Jul 2005, 16:02
Horhellito, e buna ideea!
Horhellito
12 Jul 2005, 16:25
QUOTE(to3oths @ 12 Jul 2005, 17:02)
Horhellito, e buna ideea!

Pai atunci e bine:) Daca place si adminii sunt de acord...hai sa o punem in aplicare
Cel mai bine ar fi ca Adminul sa aleaga acei useri care au dreptul de a vota acele poze. Cel mai bine ar fi ca acel thread sa fie privat, sa poata intra acolo numai membri alesi de admin.
Cei care au dreptul la vot sa poata sa demonstreze prin portofoliul lor ca au experientza in fotografie.
x_king
12 Jul 2005, 18:38
Da ... nu, ... nu mai stiu nimic ...
Sa spuneti va rog parerea la aceste fotografii, ca am tendinta de a le sterge, si ideea de a judeca mult mai mult inainte de a posta pe fotodigital si de a mai posta ceva pe fotodigital. Poate nu am nici talentul, nici aparatura, nici compatibilitatea stilistico-tematica cu acest site.
http://www.fotodigital.ro/detaliufoto.php?foto=8316http://www.fotodigital.ro/detaliufoto.php?foto=8317
Gabi Udrea
12 Jul 2005, 18:56
Prima eu zic ca e, chiar daca nu e de 5*. A doua...nu e prea fericita incadrarea.
Dar sunt departe de a fi groaznice.
De acord. Mie mi-au placut. Nu m-am bagat pana acum la comentat imagini si nici nu am sa fac asta pana nu am sa am dreptul de a-mi sustine o parere in calitate de fotograf "profesionist" ( ma rog, adica nu "amator" ). Cu toate astea mi s-a parut ca prima poza este chiar buna. Imi place cromatica. Si da, ochiul "fuge" pe imagine, insa asta e si ideea, sa cuprinzi cat mai mult din frumusetea subiectului. Nici nu poti sa te concentrezi mereu asupra unui singur punct in cazul unei fotografii, e ca si cum mergand prin padure nu ai vedea decat un singur copac. O "aglomerare" de elemente frumoase nu are cum sa dea un rezultat "neplacut".
In legatura cu "evaluarea fotografiilor" ar fi bun un thread rezervat doar celor pe care ii alege Administratorul. Pozele trebuie totusi notate si pe FD. Si daca va trece prin aceasta evaluare, un fotograf nu va mai trebui sa isi depuna candidatura, pentru ca imaginile pe care le va alege pentru site vor fi oricum "strecurate" de afirmatiile critice ale "Elitei".
Personal, as prefera ca imaginile sa fie puse pe FD sau pe o sectiune a site-ului separat pentru a fi discutate, notate pentru o anumita perioada de timp, si apoi, in functie de notare sa fie trecute in "Albumul FD" ( pagina oficiala a site-ului ) doar acelea care au meritat trei sau mai multe stelute. Si sa fie atasata si nota fotografiei.
Horhellito
13 Jul 2005, 10:47
QUOTE(Laura @ 13 Jul 2005, 11:34)
De acord. Mie mi-au placut. Nu m-am bagat pana acum la comentat imagini si nici nu am sa fac asta pana nu am sa am dreptul de a-mi sustine o parere in calitate de fotograf "profesionist" ( ma rog, adica nu "amator" ).
Recitez pentru tine un fragment scris de
Harris Wallmen care mi-a placut foarte tare, relativ la ce inseamna fotograf profesionist si fotograf amator.
Care e diferenta dintre un fotograf profesionist si unul amator? Am auzit frecvent aceasta intrebare, in general din gura celor nesiguri pe valoarea creatiei lor. Cea mai importanta si, in opinia mea, singura diferenta semnificativa consta in faptul ca fotograful profesionist isi castiga painea cu ajutorul aparatului foto. Creatia in sine, imaginea, fotografia, nu cunoaste astfel de delimitari intre profesionalism si amatorism, ci se hraneste mai mult in filoanele pasiunii, ale autoperfectionarii si experientei
Horhellito
13 Jul 2005, 10:51
QUOTE(Laura @ 13 Jul 2005, 11:34)
Personal, as prefera ca imaginile sa fie puse pe FD sau pe o sectiune a site-ului separat pentru a fi discutate, notate pentru o anumita perioada de timp, si apoi, in functie de notare sa fie trecute in "Albumul FD" ( pagina oficiala a site-ului ) doar acelea care au meritat trei sau mai multe stelute. Si sa fie atasata si nota fotografiei.
Deja devine extrem de complicat si anumite lucruri de care zici implica niste modificari structurale ale site-ului.
Ideea mea relativa la fotografii ce ar trebui scoase de pe FD cu vot secret si propunere secreta, se poate realiza si acum dpdv tehnic, fara complicatii.
Nu zic ca ideea ta nu ar avea potential, dar trebuie sa avem in minte scopul final...curatarea FD de anumite fotografii.
Metoda cea mai rapida si ... deocamdata acceptata pare a fi cu poll/propunere secreta/vot secret...pentru a nu creea animozitati si "spree-uri" de notari razbunatoare
Cred ca cel mai bine si cel mai omeneste ar fi ca userul care intr-o saptamana are poza fara nici o nota sau cu note slabe sa le stearga. Ca altfel vad ca nu se poate ...
Horhellito
13 Jul 2005, 11:28
No...nu-i chiar asa zic eu...pentru ca eu personal am trecut dupa o saptamana de absenta pe forum peste niste fotografii pe care le-am observat abia ulterior, mi-au placut enorm de mult si totusi ele erau trecute cu vederea...
Cel mai simplu ar fi cum am zis ca o data pe luna sa se propuna de cate o persoana aleasa (propunere secreta) sa zicem 50 de fotografii si 10 dintre ele care au cele mai multe "voturi" sa fie sterse. Aceasta stergere va fi DUPA O SAPTAMANA de la finalizarea votului poll (care are durata o saptamana) dand astfel sansa autorului sa argumenteze, si sa ceara parerile si sfaturile altora relativ la acea fotografie...
x_king
13 Jul 2005, 13:15
Tacerea imi spune ca nu sunt dele doua fotografii de FD. Le voi sterge.
Dar mi se pare stupid asa facem concurs pentru stergerea unor fotografii cand autorul ar trebui sa se simta si sa le stearga, dar macar dati-va cu parerea. Si aici, si-a spus parerea doar cei celor ce le-au placut (cat se putea sa la placa niste fotografii dezastroase) dar cei ce nu le-au vazut de FD de ce nu au comentat.
Sunt curios cat curaj vom avea si daca ar fi concurs.
De acord, insa acum apare o alta problema... Stergi zece fotografii la o saptamana, dar apar zece fotografii cam in fiecare zi... nu prea ai sanse sa cureti site-ul.
Umbro, da, e fain sa iti stergi singur pozele, dar daca nu sunt bune, vreau macar sa aud un comentariu in acest sens. Pozele pe care le postez - si cred ca e cazul tuturor fotografilor care posteaza pe FD - le pun sa le vada toata lumea pentru ca imi plac, pentru ca nu le vad defectele si asa mai departe. Vreau sa mi se spuna ce anume gresesc, daca e cazul. Dupa aia, daca e cazul sa primesc un punctaj mic, le sterg fara probleme. De asta v-as cere tuturor celor care aveti dreptul sa dati note, macar, sa incercati sa comentati macar ceea ce nu este inca notat de altii. O nota nu e de ajuns. Totusi, e mai bine decat cu nici o notare. In ceea ce priveste "cat de complicate sunt lucrurile", cand am spus "Personal as prefera" am subliniat faptul ca am avut mai multe idei si ca asta mi se pare mai buna.
Cel mai simplu mi se pare sa faceti comentarii negative in cazul pozelor care nu va plac si dupa o saptamana acestea sa fie sterse daca este cazul.
Horhellito
13 Jul 2005, 13:24
QUOTE(x_king @ 13 Jul 2005, 14:15)
Tacerea imi spune ca nu sunt dele doua fotografii de FD. Le voi sterge.
Dar mi se pare stupid asa facem concurs pentru stergerea unor fotografii cand autorul ar trebui sa se simta si sa le stearga, dar macar dati-va cu parerea. Si aici, si-a spus parerea doar cei celor ce le-au placut (cat se putea sa la placa niste fotografii dezastroase) dar cei ce nu le-au vazut de FD de ce nu au comentat.
Sunt curios cat curaj vom avea si daca ar fi concurs.
Nu e vorba de concurs, ci de ideea de a curata site-ul de anumite fotografii slabe.
Intr-adevar problema pe care o aduci...curajul de a comenta nasol anumite fotografii este REALA si prezenta...
Tocmai de aceea, propunerile vor fi SECRETE, nimeni nu va stii CINE ANUME a propus acele 50 de foto in luna respectiva spre a fi sterse, si...
votul VA FI DE ASEMENEA SECRET (asemenea celui de acum la Fotografia Saptamanii)...acolo s-a facut secret din acelasi considerent...
Cat despre fotografiile tale, hai sa ma exprim asa :
1. Exista fotografii care iti plac enorm si care fac parte dintr-un stil care il agreezi,
2. Exista fotografii pe care nu le apreciezi ca nu esti fan al stilului respectiv, dar exista oameni care apreciaza acel stil.
3. Exista fotografii slabe din toate punctele de vedere, chiar daca apartin unul stil sau altuia, ele constituind cea mai joasa spetza a acelui stil.
Din punctul meu de vedere, cele 2 foto ale tale intra in categoria 2. de mai sus. Sunt ok, dar nu ma pasioneaza sau poate nu-s capabil sa inteleg genul atat de mult incat sa il apreciez. In general aceste fotografii nu le comentez pentru ca mi se pare absurd sa comentez ceva dintr-o arie cu care nu-s familiarizat si care nu ma atrage...
Probabil ca lipsa de comentarii se rezuma la asta...
Horhellito
13 Jul 2005, 13:31
QUOTE(Laura @ 13 Jul 2005, 14:17)
De acord, insa acum apare o alta problema... Stergi zece fotografii la o saptamana, dar apar zece fotografii cam in fiecare zi... nu prea ai sanse sa cureti site-ul.
Ba ai sanse, pentru ca ideea asta ar trebui sa se manifeste pe 2 fronturi. Ridicarea calitatii fotografiilor de pe FD nu se rezuma la stergerea celor considerate prin vot slabe, ci si prin ideea de a filtra poate mai atent candidatii si de a nu mai spune DA asa de usor, ca ti-a placut o poza din cele 10 postate la candidatura.
Insa, daca e asa cum zici tu, se sterg zece / saptamana si se posteaza 10/zi...gandeste-te ca poate nu toate cele noi nu sunt proaste.
In acelasi timp:
1. avand in vedere ca se va stii ca exista acest "poll" de stergere, poate nu toti si-ar permite sa mai posteze fotografii slabe.
2. daca nu se sterg fotografiile slabe si asa cum zici se posteaza zilnic altele (unele proaste), atunci numarul total de foto slabe este in crestere continua. Asa macar se incearca, pe termen lung sau mediu o filtrare si curatzare, necesara in ORICE MEDIU in care exista oameni. Cel mai concludent exemplu este strada...
CE SENS ARE SA O CURETI DACA SE MURDARESTE LA LOC A DOUA ZI??? PAI ARE ca altfel ne ingropam in mizerie1.+2. pot duce usor la o crestere a calitatii FD.
nikomiko
31 Jul 2005, 22:47
DRAKo, daca te deranjeaza asa de tare, de ce nu i-ai scris nici un comentariu in care sa iti expui parerea?
QUOTE(nikomiko @ 31 Jul 2005, 23:47)
DRAKo, daca te deranjeaza asa de tare, de ce nu i-ai scris nici un comentariu in care sa iti expui parerea?
Pt ca nu sunt inregistrat!
Vad ca autorul a sters-o....
http://www.fotodigital.ro/detaliufoto.php?foto=10154Nu vad nimic artistic in poza asta. E neclara, banala... si cred ca e suficient. Nu stiu cine e autorul si nu vreau sa supar pe nimeni, dar poza asta nu merge acolo...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.