Help - Search - Members - Calendar
Full Version: --robog00--
FOTOdigital.ro Forum > FOTO DIGITAL > Galerii FOTO > Galerii FOTO personale
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
robog00
Imi iau inima-n dintzi si deschid si eu o galerie personala care sper sa fie din ce in ce mai buna.
Ca orice incepator, sper sa invat cat mai multe in domeniul asta care mi se pare fascinant.
De cand am descoperit fotografia digitala, m-a cuprins o neliniste placuta care nu as vrea sa inceteze niciodata.
Mizez pe sfaturile voastre si va multumesc anticipat pentru comentarii. (din orice ai de invatat cate ceva)
robog00
1.
verde crud
robog00
2.
intre flori
robog00
3.
pistruiata
robog00
4.
sora pistruiatei
robog00
5.
copilarie
robog00
6.
tinerete
robog00
7.
maturitate
robog00
8.
Danube
robog00
9.
viaduct - Slatinicul Mare
Razvanx
Am sa-ti spun parerea mea, asa incepator cum sunt smile.gif
verde crud - cerul este cam ars, banuiesc ca e facuta in amiaza mare
intre flori - nu mi se pare foarte clara, n-ai focalizat bine ori s-a pierdut din calitatea pozei?
"pistruiatele" - cam supraexpuse, iar prima e putin taiata
copilarie - banuiesc ca ai facut un macro prea aproape, ca nu e prea clara
tinerete si maturitate - imi plac
Danube - imi place peisajul si incadrarea, insa zic ca mai merita ceva saturatie si un sharpen sa o faca mai "vie"
La fel si pentru viaduct cu saturatia, si as fi crop-uit ceva mai mult de jos si as fi lasat o bucata mai mare din partea superioara.
Sfaturi: mai multa atentie la focalizare si la lumina prea puternica. wink.gif
robog00
multumesc Razvanx pentru sfaturi si aprecieri si ai mare dreptate in ce spui.
primele doua sunt foarte vechi, dar sunt cele mai bune facute in perioada aceea(inceputurile) si de aceea le-am pus.
ultimele doua sunt facute intr-o zi innorata sad.gif
merci inca o data beer.gif
Razvanx
Cu placere roboq00, si te asteptam cu poze cat mai reusite wink.gif
blindshutter
Sunt placute. Experimenteaza mai mult cu camera si sunt convins ca o sa revii cu poze din ce in ce mai bune.

Evita graba - greseala in care cad si eu. Rezerva-ti timp dupa-amiaza tarziu, cand lumina e mai calda, sau dimineata devreme. Si nu te sfii sa pozezi tot ceea ce iti place - o poza "super" cum vedem la "profesionisti" vine cam dupa 100-200 de poze "obisnuite".

Mult succes!
robog00
QUOTE(blindshutter @ 29 Jun 2004, 16:38)
Sunt placute. Experimenteaza mai mult cu camera si sunt convins ca o sa revii cu poze din ce in ce mai bune.

Evita graba - greseala in care cad si eu. Rezerva-ti timp dupa-amiaza tarziu, cand lumina e mai calda, sau dimineata devreme. Si nu te sfii sa pozezi tot ceea ce iti place - o poza "super" cum vedem la "profesionisti" vine cam dupa 100-200 de poze "obisnuite".

Mult succes!

10x
ai dreptate si in privinta grabei beer.gif
robog00
10.
vecini
robog00
11.
vulnerabilitate
robog00
12.
giruete
robog00
13.
floare
radu_stefan
Imi place ideea de la "floare". Se vede ca ai incercat sa muncesti un pic pt o poza (fie si doar prin a cauta un unghi mai bun de fotografiere). Bravo
robog00
multumesc radu_stefan. ma bucur pentru apreciere. beer.gif
______
14.
... de rosu...
robog00
nobil
robog00
15.
half sky
cold_fire
"half sky" este de departe fotografia care ti-a iesit cel mai bine!! apoi ar veni "vecini" si "vulnerabilitate" (desi eu unul i-as fi zis ceva de genul "arca lui noe"). bravo!
Razvanx
QUOTE(cold_fire @ 15 Aug 2004, 10:38)
"half sky" este de departe fotografia care ti-a iesit cel mai bine!!

Eu as mai fi prelucrat-o pt ca nu pare prelucrata deloc, la fel si nobil care imi place mult.
robog00
in primul rand va multumesc pentru aprecieri si ma bucur ca v-au atras atentia pozele mele.
la ambele, "nobil" si "half sky" este prelucrare din belshug (contrast, culori, luminozitate, filtrare cu Neat Image...), ba chiar la "half sky" e aplicat si un Lighting Effects in PS (a se vedea zona mai intunecoasa din partea stanga a pozei).
pentru exempificare, le-am postat si la topic-ul Dezarmati.
daca trageam mai mult de ele ar fi iesit "exagerate".
Orice exemplu de prelucrare a voastra (asupra pozelor mele de la Dezarmati) il puteti pune la galeria poze prelucrate daca aveti timp si chef.
10x beer.gif
robog00
decay
robog00
17.
singurica
robog00
pufi mic
robog00
feedback.gif
"sailing for the sun"
robog00
20. "crepuscul"
iris
"half sky" e foarte faina......iar dintre cele doua din urma "crepuscul" este totusi mai bine incadrata, dar ca si cromatica "sailing" e mai convingatoare! bafta si mai posteaza!
robog00
QUOTE(iris @ 20 Sep 2004, 20:40)
"half sky" e foarte faina......iar dintre cele doua din urma "crepuscul" este totusi mai bine incadrata, dar ca si cromatica "sailing" e mai convingatoare! bafta si mai posteaza!

multumesc pentru aprecieri si pentru pareri!
nu am mai trecut de mult timp pe aici (probleme tehnice), dar sper sa revin in fortza si in cel mai scurt timp.
bafta tuturor!
robog00
21.
arta si istorie
robog00
apus industrial
robog00
"floarea-spin"
damarikomu
Imi place floare spin pentru detalii. bine realizata.
Apus industrial este o fotografie buna, mi-ar fi placut sa se vada mai mult din apus si mai putin din industrial. smile.gif
robog00
QUOTE(damarikomu @ 1 Nov 2004, 08:51)
Imi place floare spin pentru detalii. bine realizata.
Apus industrial este o fotografie buna, mi-ar fi placut sa se vada mai mult din apus si mai putin din industrial. smile.gif

uau s72.gif merci pentru aprecieri! ma bucur cand isi da cineva cu parerea despre pozele mele. 10x!
robog00
24.
Sfinx
marius
"Sfinx" cred ca nu se putea imortaliza mai bine. Felicitari!
D-i-a-n-a
mie mi-a placut foarte mult decay ph34r.gif
robog00
QUOTE(marius @ 9 Nov 2004, 23:35)
"Sfinx" cred ca nu se putea imortaliza mai bine. Felicitari!

10x si eu ma mir ca a iesit asa smile.gif
____
D-i-a-n-a - ma bucur ca ti-a placut tocmai "decay", dintre cele de aici ea e singura care are un substrat.
robog00
25.
aburi
damarikomu
Imi place ultima ta fotografie, imi da senzatia ca o apa involburata a trecut pe acolo si a asezat stancile alea asa.
Sa sti ca m-am uitat 10 minute la ea pana sa-mi dau seama ce imi place smile.gif. te felicit pt imagine.
robog00
26. aburi...
florinel
Asta e pe Valea jepilor...
Faine fotografii...
marius
25. aburi

De obicei la peisaje te astepti ca in fundal sa vezi cerul. La tine este un "zid" al altui munte. Interesant.
Imi place!
floriano
QUOTE(robog00 @ 11 Nov 2004, 10:58)
25.
aburi

Asta mi se pare extraordinara... wink.gif Excelent capturata.. te felicit!
robog00
ss0022.gif
multumiri pentru aprecieri!
______
flori de piatra
robog00
27.
Horse and The City
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.