Fotodigital.ro Fotocamera.ro

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Problema cu un Polaroid a500
nightman
post 27 Feb 2008, 15:43
Post #1


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 471
Joined: 16-Jun 03
From: somewhere in Romania
Member No.: 100



Am primit spre studiere un polaroid a500 care nu tine minte data si ora,
la fiecare pornire trebuie setata si nu pot sa-i dau de capat
A mai avut cineva problema asta ? Imi puteti da o idee despre remedierea
acestei probleme ?

Mersi

This post has been edited by nightman: 27 Feb 2008, 15:44


--------------------
Cand nu esti puternic, trebuie sa fii destept.

Learning about photo with Canon SX 10 IS ( when I have time )
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gabi Udrea
post 27 Feb 2008, 20:09
Post #2


Moderator
*****

Group: Special Members
Posts: 3.934
Joined: 22-Aug 04
From: www.fotodigital.ro
Member No.: 1.184



Cel mai probabil are in interior o baterie de tip pastila care s-a consumat. Exact ca bateria care se rageseste pe placile de baza pentru memorarea setarilor BIOS-ului. Odata ce se consuma nu mai retine nimic.

rolleyes.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nightman
post 27 Feb 2008, 21:53
Post #3


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 471
Joined: 16-Jun 03
From: somewhere in Romania
Member No.: 100



M-am gandit si eu la asta dar nu am gasit nici un indiciu despre locul acesteia
Cine mi-a dat aparatul mi l-a dat fara carte, sa incerc sa gasesc pe net o documentatie ....
Mersi pentru raspuns

This post has been edited by nightman: 27 Feb 2008, 21:57


--------------------
Cand nu esti puternic, trebuie sa fii destept.

Learning about photo with Canon SX 10 IS ( when I have time )
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tiberius
post 28 Feb 2008, 02:31
Post #4


Golden Member
*****

Group: Members
Posts: 1.304
Joined: 25-Feb 05
From: Hong Kong SAR, China
Member No.: 1.760



Documentatie aici.
Se deschide un PDF apoi dai un click pe primul link si uite manualul. M-am uitat pe el dar nu mentioneaza nimic de bateria BIOS.

Un mic google scoate la iveala ca si altii au problema asta. Poate au ceva pe site-ul lor la FAQ.

This post has been edited by Tiberius: 28 Feb 2008, 02:32


--------------------
Stiu Kungfu si multe alte cuvinte in chineza. Ba chiar pot sa le si scriu!
Canon 40D
Canon 50/1.8 II/Canon 100/2.8 USM Macro
Tamron SP AF 28-75mm f/2.8 XR Di/Tokina 12-24 f/4
Tripod Velbon Sherpa 750R
Vinde foto si fa bani acum!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nightman
post 28 Feb 2008, 07:42
Post #5


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 471
Joined: 16-Jun 03
From: somewhere in Romania
Member No.: 100



Documentatia aia am luat-o si eu si nici eu nu i-am dat de capat
Am pus o intrebare pe site la polaroid, sa vad ce raspund ....


--------------------
Cand nu esti puternic, trebuie sa fii destept.

Learning about photo with Canon SX 10 IS ( when I have time )
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 18 Sep 2019 - 02:47