Fotodigital.ro Fotocamera.ro

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Fundal alb
sarpe_rom
post 22 May 2007, 14:21
Post #1


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 246
Joined: 5-Feb 07
Member No.: 4.082



Cum pot sa obtin un fundal alb imaculat in fotografii? Care este secretul? Ma intereseaza pentru fotografia de produs dar si pentru persoane.
Numai bine!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cipus
post 22 May 2007, 21:17
Post #2


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 484
Joined: 5-Jul 06
From: Iasi
Member No.: 3.132



lightbox pt produse


--------------------
Panasonic FZ 7
Canon 350 D
fotodigital
www.piumarius.blogspot.com
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gabi Udrea
post 22 May 2007, 21:54
Post #3


Moderator
*****

Group: Special Members
Posts: 3.934
Joined: 22-Aug 04
From: www.fotodigital.ro
Member No.: 1.184



Lightbox e solutia improvizata.
Altfel ai nevoie de o masa pentru produse, un fundal alb, un setup de lumini, unul doua softbox-uri, o blenda etc.

> http://www.mmf-pro.com/cata.pdf/cp/SuperMi...ST1000Cambo.jpg
> http://www.mmf-pro.com/cata.pdf/cp/ST-1Cambo.jpg

This post has been edited by Gabi Udrea: 22 May 2007, 21:54


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sarpe_rom
post 22 May 2007, 22:03
Post #4


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 246
Joined: 5-Feb 07
Member No.: 4.082



Multumesc pentru linkuri si info. Cred ca stiu ce o sa fac.
Numai bine!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sarpe_rom
post 4 Jun 2007, 15:09
Post #5


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 246
Joined: 5-Feb 07
Member No.: 4.082



Am atasat o poza facuta de mine "pe un fundal alb" smile.gif Nu a fost greu de realizat ci mai mult de informat cum se face. Astep opiniile voastre.

Numai bine!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gabi Udrea
post 4 Jun 2007, 15:55
Post #6


Moderator
*****

Group: Special Members
Posts: 3.934
Joined: 22-Aug 04
From: www.fotodigital.ro
Member No.: 1.184



Ce ai facut tu aici se poate realiza simplu in PS sau PSP. smile.gif
In PS cu Select si Extract (parca, caci nu-l mai folosesc de multa vreme)
In PSP cu Background Eraser.

rolleyes.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sarpe_rom
post 4 Jun 2007, 16:34
Post #7


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 246
Joined: 5-Feb 07
Member No.: 4.082



Nimeni nu zice ca nu se poate si in PS, dar timpul inseamna bani si cat timp iti ia sa stergi un fundalul in PS eu fac alte 10 poze. Poza respectiva a trecut prin PS dar nu mai mult de 1-2 min.
Numai bine!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 15 Nov 2019 - 21:55