![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 160 Joined: 23-Sep 04 From: Bucuresti Member No.: 1.265 ![]() |
Stie cineva ceva de acest curs?
http://www.cppc.ro/index.php?mainframe=for...le/fotograf.htm A participat cineva? Multumesc! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.878 Joined: 28-Aug 04 From: Iasi Member No.: 1.200 ![]() |
Pe aici pe forum mai e publicat acelasi curs, sau despre acelasi curs.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 160 Joined: 23-Sep 04 From: Bucuresti Member No.: 1.265 ![]() |
Stiu ca a mai fost mentionat, dar nu am gasit unde.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 368 Joined: 17-Jan 06 Member No.: 2.664 ![]() |
-------------------- Imi vine mult mai usor sa critic fotografiile altora, decat sa le laud pe ale mele... Asta inseamna ca sunt obiectiv, nu?
Sony DSC-H1 |
|
|
![]()
|
|
As fi preferat sa continui topicul legat de curs la topicul de curs.
Intrucat a devenit circ aici si moderarea este NULA am sa fac asta altadata intr-un alt topic. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Special Members Posts: 3.934 Joined: 22-Aug 04 From: www.fotodigital.ro Member No.: 1.184 ![]() |
Cocoalex ti s-a rezolvat problema !
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 Dec 2019 - 05:05 |