![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 132 Joined: 19-Jun 05 Member No.: 2.062 ![]() |
Salut!
Spuneti-mi si mie va rog cum e referral program pe istock, ca eu nu am gasit. -------------------- Si ce-ar fi daca...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 132 Joined: 19-Jun 05 Member No.: 2.062 ![]() |
Ori nu prea am inteles eu bine, dar in ce-am gasit se vorbeste de membri , posibili cumparatori de fotografii, si nu de recomandarea altor fotografi pe site.
La SS, poti sa ai un nr de referenti, si primesti si tu ceva banuti la fiecare vanzare a lor, dar la IS exista asa ceva? Si cum se realizeaza asta? -------------------- Si ce-ar fi daca...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 741 Joined: 7-Jun 05 Member No.: 2.033 ![]() |
la istock, daca persoana care vine cu referinta de la tine se registreaza si cumpara minimum numar de credite atunci tu vei primi 10$.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() MODERATOR - cu puteri minime :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Special Members Posts: 3.759 Joined: 7-May 04 From: Bucuresti Member No.: 908 ![]() |
Inca vindeti poze? Cum va merge vanzarea (cash)?
Inca nu m-am apucat. Mult spor! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 300 Joined: 6-Sep 06 From: botswana Member No.: 3.317 ![]() |
inca vindem pe mama lui Ivan turbinca :-)
Dupa ce acu 2 luni in sfirsit sarisem la $2200 , luna trecuta iar sa dus in jos si se pare ca luna ceasta va fi si mai naspa...un mare cicat. Ce mai faceam pe macrostock ce mai puscam o banca, o companie de asigurari ceva traiam.....acu se duce iar dracu de ripa. Ok alte metode de facut bani? In afara de scoli si nunti ca le urasc cu pasiune...mai fac din cind in gind dar..........aish Acu 2 zile mi-am gasit pozele la o companie germana care opereaza in UK si le printeaza, culmea apar cu numele meu si spun ca de fiecare poza printata "artist licence" e 11 euro ei le print cu 100-160 de euro. Cine dracu or fi si astia si cum de vind pozele mele ca eu nu ii cunosc si nici bani nu am vazut de la ei? Am luat pina la urma o porcarie de ceia de XL H1 sa mai fac niste video de stock, o gramada de bani aruncati pe fereastra, si nu am avut timp sa o folosesc, however a facut niste bani la niste corporate video dar cred ca total 25% din pretul camerei.Ce mama ursului oi fi luato nu stiu ca nu am timp sa termin foto care le am da pai si video....... |
|
|
![]()
|
|
![]() Senior Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 741 Joined: 7-Jun 05 Member No.: 2.033 ![]() |
poco cum iti mai merge? in sus sau in jos?
eu am cam mers destul de drept... dar la istock am pierdut decand am iesit din exklusivitate. asa ca ma bate gandul sa intru din nou. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() MODERATOR - cu puteri minime :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Special Members Posts: 3.759 Joined: 7-May 04 From: Bucuresti Member No.: 908 ![]() |
...stock?!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
...stock?!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2.575 Joined: 6-Jan 05 From: Oradea Member No.: 1.584 ![]() |
?
-------------------- N-ar fi rau sa fie bine!
Nume: Mihai Romeo Bogdan Aparat: Canon 400D, Tokina 12-24 F4 AT-X Pro, Canon 24-70L F2,8 USM, Canon 70-200L F4 USM, Canon 430EX Panasonic DMC TZ1 http://www.freewebs.com/fotografika/ |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 Feb 2019 - 10:08 |