![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 91 Joined: 3-May 05 From: Galati Member No.: 1.944 ![]() |
Agentia de presa Mediafax organizeaza, în perioada 19 iulie - 4 august, expozitia “Mediafax Foto - Best of 2006”, care reuneste 50 dintre cele mai reusite fotografii de presa realizate de fotojurnalistii si colaboratorii sai în decursul anului trecut. Lucrarile vor fi expuse pe partea exterioara a gardului Muzeului National de Arta al Romaniei dinspre Calea Victoriei, cu scopul de a readuce evenimentele vazute prin obiectivul aparatului de fotografiat chiar în locul în care ele se desfasoara - în spatiul public.
Si un scurt reportaj Pro Tv despre expozitie: Reportaj Pro Tv - Mediafax Foto recomand This post has been edited by viorel_dudau: 20 Jul 2007, 11:59 -------------------- www.dudau.blogspot.com
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 124 Joined: 19-Oct 04 From: Bucuresti Member No.: 1.324 ![]() |
Una din fotografiile de acolo, care mie mi-a placut este aceasta:Foto Favorita
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 390 Joined: 30-Jun 05 Member No.: 2.105 ![]() |
Am trecut si eu pe acolo cu totul intamplator. Mi-a parut o chestie tare interesanta sa expui asa. Ar trebui facute mai des expozitii in aer liber...
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 124 Joined: 19-Oct 04 From: Bucuresti Member No.: 1.324 ![]() |
Se intampla din nou!
![]() Doar ca de data asta este: «Mediafax Foto – Best of 2007» si tine de la 1 mai pana la 31 mai, in acelasi loc:pe gardul de la Muzeului National de Arta al Romaniei dinspre Calea Victoriei. ![]() Una din pozele care mie mi-a placut, realizata de Bogdan Maran: Agentia de presa Mediafax organizeaza, în perioada 19 iulie - 4 august, expozitia “Mediafax Foto - Best of 2006”, care reuneste 50 dintre cele mai reusite fotografii de presa realizate de fotojurnalistii si colaboratorii sai în decursul anului trecut. Lucrarile vor fi expuse pe partea exterioara a gardului Muzeului National de Arta al Romaniei dinspre Calea Victoriei, cu scopul de a readuce evenimentele vazute prin obiectivul aparatului de fotografiat chiar în locul în care ele se desfasoara - în spatiul public. Si un scurt reportaj Pro Tv despre expozitie: Reportaj Pro Tv - Mediafax Foto recomand
Attached File(s)
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6 Dec 2019 - 23:39 |